Colorado State University – Research Innovation Center

Denver Botanic Gardens – York St. Parking Garage

The Visitors Parking Garage at Denver Botanic Gardens includes shoring on 3 sides, 2 levels of parking below grade and roof deck parking. The garage has access on both the east and west sides of the structure. The garage provides 320 parking spaces, 2 restrooms and an elevator. The top deck contains the Welcome Pavilion for the Mordecai Children’s Garden including a garden area over the deck, 4 planters, and open deck to below at the center exit area. The exterior walls were constructed with aluminum grating for a “living” foliage wall. The roof deck is patterned in colors and gray through sand blasting and saw cutting.

  • 3-Story Parking Structure with 320 parking spaces
  • Access on 2 Sides
  • Restrooms and Elevator
  • Garden Area and Aluminum Grating for “Living” Foliage Walls
  • Patterned Concrete
  • Welcome Pavilion for Mordecai Children’s Garden on Top Deck
LOCATION

Denver, CO

CLIENT

Denver Botanic Gardens

SIZE

133,800 SF

PRICE

$13.7 million

ARCHITECT

Tryba Architects